.

.

Ново Продажбата
белата боја на 3d печатач со вжарено ПОМ(Polyformaldehyde) 1.75 mm/3мм 1kg пластични Потрошни Материјали MakerBot/RepRap/UP/Mendel

белата боја на 3d печатач со вжарено ПОМ(Polyformaldehyde) 1.75 mm/3мм 1kg пластични Потрошни Материјали MakerBot/RepRap/UP/Mendel

DEN 950.40
DEN 713.00 -25 %

Износ
In stock

Им се допаѓа и на купувачите