.

.

Ново
HDKJ D3609 4.8 v-7.2 v 56G вртежен момент 9kg . Метал Опрема Дигитален Стандард Серво за DIY РК Автомобил Брод Авион Робот Хеликоптер F16686

HDKJ D3609 4.8 v-7.2 v 56G вртежен момент 9kg . Метал Опрема Дигитален Стандард Серво за DIY РК Автомобил Брод

DEN 344.16

Износ
In stock

Им се допаѓа и на купувачите