.

.

Ново
#LH-02 Висок квалитет Fresnel Оптичка Леќа , Чувствителен агол 100, ЈП материјали, со Дијаметар: 23.5 мм, Фокусно 10.05 mm

LH-02 Висок квалитет Fresnel Оптичка Леќа , Чувствителен агол 100, ЈП материјали, со Дијаметар: 23.5 мм, Фокусно

DEN 576.00

Износ
In stock

Им се допаѓа и на купувачите