.

.

Ново
Ротирачки електрични контакт понесе големина 38.1 mm (1.5) на преку дупка се лизга прстен 2 кола 10A +4 сигнал кола

Ротирачки електрични контакт понесе големина 38.1 mm (1.5) на преку дупка се лизга прстен 2 кола 10A +4 сигнал

DEN 6480.00

Износ
In stock

Им се допаѓа и на купувачите