.

.

Ново
AD9834 модул ДДС сигнал генератор sine квадратен бран триаголен бранов фреквенција фаза бранови контрола

AD9834 модул ДДС сигнал генератор sine квадратен бран триаголен бранов фреквенција фаза бранови контрола

DEN 1194.24

Износ
In stock

Им се допаѓа и на купувачите